Update: Spelling&Zo bestaat 2 jaar!

Categorieƫn Update
2 Jaar Spelling & Zo

O o, Spelling&Zo is jarig: op deze dag bestaan we 2 jaar, en dat moeten we vieren! Met deze update vertellen wij jou hoe wij verder gaan met het bijhouden van onze site en wat je allemaal kan verwachten. Wij kijken nu al uit naar de volgende 2 jaar. Jij ook? Lees dan vooral even verder.

2 Jaar Spelling & Zo

Omdat we jarig zijn, leek het ons wel erg leuk om met jullie te delen wat onze plannen zijn. En bij sommige plannen, hebben we jullie hulp nodig! Voor de komende twee jaar willen we uitbreiden met meer gastbloggers, meer verslagen over evenementen en nog veel meer spellingkwesties behandelen. Ook zijn er nog andere leuke dingen op komst, maar daarvoor: nog even geduld.

Als jij graag wil bijdragen aan een leuke gastblog voor Spelling&Zo, laat het ons weten! Ook suggesties voor de site, onderwerpen en vragen zijn welkom. Samenwerken? Mail dan naar info@spellingenzo.nl

Liefs,

Vera

Hi! Welkom op Spellingenzo. Ik ben Vera en blog hier regelmatig over taal. Als 21-jarige studente Nederlands kom ik namelijk heel wat spellingkwesties tegen die ik met liefde hier op deze blog zal uitleggen. Heb je een vraag? Vergeet dan niet een comment achter te laten!
Liefs,
Vera

3 gedachten op & ldquo;Update: Spelling&Zo bestaat 2 jaar!

  1. Op mijn verjaardag. šŸ™‚ Ik werd op 17 mei 40 jaar.
    In de afgelopen jaren is deze website regelmatig voorbij gekomen.
    Ik lijd aan een lichte vorm van dyslectie en moet bepaalde spellingsvormen wel eens opzoeken.
    Bedankt voor de informatie en nog vele jaren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *