Update: Terugblik en Toekomstblik

Categorieën Update
Terugblik & Toekomst - Spelling & Zo

Het nieuwe jaar is officieel ingeluid: het is 1 januari 2016 geweest! Tijd voor een heel nieuw jaar met veel nieuwe blogs over spelling, taalfenomenen en literatuur. Ik sta al te popelen. Wil je graag weten wat we hebben gedaan en dit jaar gaan doen? Lees het hier.

We bestaan alweer langer dan anderhalf jaar en met het nieuwe jaar voor ons, is het tijd voor veranderingen en nieuwtjes. Maar wat hebben we eigenlijk gedaan het afgelopen jaar?

Terugblik

In mei 2014 ben ik begonnen met mijn eigen blog. Een site die periodes heeft gehad van geen blogs, tot heel veel blogs in een keer. Gelukkig heb ik daar nu wel een balans in gevonden, en is er in het afgelopen jaar vaak een blog op de woensdag verschenen.

Terugblik & Toekomst - Spelling & ZoWe hebben een Facebook-pagina aangemaakt én een Instagram-account, waarop je ons als lezer trouw kan volgen, en kunt zien welk boek we lezen, waar we zijn of welk gek taaldingetje we zijn tegen gekomen. Het kan allemaal. Ook hebben we onze site vernieuwd, vooral dankzij Coen, die het technische gedeelte van Spelling & Zo verzorgt. Hij zorgt er ook voor dat we steeds hoger in Google komen te staan, waardoor steeds meer lezers ons kunnen vinden!

Daarnaast was afgelopen jaar ook het jaar van mijn eerste interview! Ontzettend leuk, maar ook spannend om te doen. De themaweek ‘’Poëzie&Zo’’ kwam ook nog voorbij, met dichters, recensies en informatie over poëzie. Er kwamen steeds meer bezoekers en steeds lievere maar ook (erg gewaardeerde) kritische mailtjes en reacties. Kortom, het was een heel mooi jaar, waarin ik super veel heb geleerd.

Komend jaar

Voor het nieuwe jaar hebben we wilde plannen. Misschien heb je het al gemerkt, maar we gaan van één blog per week, naar twéé blogs per week, namelijk op de maandag en de woensdag! Op die dagen kun je ons in de gaten houden.

Logo - Spelling & Zo

Daarnaast gaan we de Twitter-wereld ontdekken en zijn we opzoek naar meer gastbloggers die hun eigen inzichten over spelling(enzo) willen delen op deze blog. Dus als jij geïnteresseerd bent, laat het weten! Ook sponsoren zijn van harte welkom om eens met ons in gesprek te komen over de mogelijkheden. Momenteel zitten we rond de 10.000 bezoekers per maand! Dat is een leuke beloning op al ons harde werk.

En tja, wat komt er nog allemaal aan? Je kan van ons meer promotiemateriaal verwachten, meer thema-weken (of maanden) en veel nieuwe updates! Stay tuned!

Suggesties

Heb jij suggesties, ideeën of vragen die je wil delen met Spelling&Zo? Je kan het laten weten door te mailen naar info@spellingenzo.nl. Ook als je geïnteresseerd bent in een samenwerking.

Liefs,

Vera

Hi! Welkom op Spellingenzo. Ik ben Vera en blog hier regelmatig over taal. Als 21-jarige studente Nederlands kom ik namelijk heel wat spellingkwesties tegen die ik met liefde hier op deze blog zal uitleggen. Heb je een vraag? Vergeet dan niet een comment achter te laten!
Liefs,
Vera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *